onsdag 12 januari 2011

Kanske våga något läskigt

Nu är det vår! Känner ni? Den finns här och bara väntar, det är bara det att det är så mycket snö att det tar lite tid för den att komma fram. Fåglarna vet i alla fall. Vi får ha tålamod. Men fira kan man ju alltid börja göra!

Jag har gjort nåt som inte är riktigt jag (tyvärr) men som jag kanske är väldigt nöjd med. Jag har sökt en kurs på medborgarskolan som jag väldigt gärna vill gå men som kanske är för svår för mig. Inte alls min stil att ge mig på nåt som jag inte vet att jag klarar av, som jag faktiskt troligen inte kommer klara av. Läskigt!! Men egentligen - vad har man att förlora? Man måste våga misslyckas lite mer. Det sämsta är ju ändå att inte ens våga. Kanske blir det världens roligaste!
Vi får väl se! Om det går och jag fortsätter kursen avslöjar jag vad det är. Blir det kalasfiasko kanske det förblir en (mörk) hemlighet.

Hörde på en ljudbok häromdan när jag målade en skoluppgift. Det måste jag rekommendera! Ljudbokslyssnanadet alltså. Det kanske en del av er redan gör, för jämnan, men en annan har inte tänkt på att det finns! Man kan lyssna jättesmidigt via internet, bara leta upp e-böcker på ditt biblioteks hemsida och leta fra e-ljudböckerna. Hur som helst. I denna ljudbok hörde jag ett så bra citat som jag tycker är en bra grej att ha med såhär i våriga nystartstider.

"Definitionen av galenskap är att gång på gång göra samma sak, men ändå förvänta sig ett nytt resultat."

Vilken smart människa det måste ha vart som sagt detta!! Ja. Einstein, säger jag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj va nyfiken man blev... Är det något av detta?

Franska Konversation Nivå A?
Orientalisk dans - Fortsättning?
Bollywood dans?
Balett Fortsättning Vuxna?
Akustisk Gitarr Fortsättningsgrupp?
Solosång Enskild undervisning?
Lär dig spela trummor?
Starta eget?
Bakning med surdeg för nybörjare?
Fonder grundkurs?
Örebro Stads historia?

Fröken Larsson sa...

Och vad nyfiken JAG blev på vem som haft dessa gissningar. Nån som känner mig ganska bra? Blev sugen på att gå flera av de där kurserna. :) Och jättelångt ifrån är du inte.

småsaker, stora frågor, illustrationer och tro