onsdag 4 maj 2011

Inte ännu ett inlägg i debatten

Nä men man kanske skulle ta och fiska lite kommentarer genom att skriva lite om genus och normer, om vilka kläder man ska sätta på sina barn, osv?
Eller inte.
Det står skitmycket om det på andra ställen. (Nu menar jag inte att Clara kommentarfiskade, nödvändigtvis, men en gigantisk kommentarsfångst blev det ju förvisso. Så det var ju ett bra drag (!) i vilket fall, det är ju hennes jobb!) Bland kommentarerna, och av det sagda i ämnet över huvud taget, finns både massa bra argument och massa skit. Vilket som är vilket har vi nog olika åsikter om. Och varför vill vi så gärna diskutera detta? För att vi månar så himla mycket om de små barnens välmående eller för att vi vill flasha med våra coola åsikter?

Har inte det mesta sagts vid det här laget? Jag tror att genusnormalitet kvalar in på topp tre bland ämnen som står mig upp i halsen.

2 kommentarer:

Tina sa...

I totally agree!! Det är verkligen helt uttjatat och man kan ju hur som helst aldrig komma fram till att det inte är skillnad på pojkar och flickor, så varför fortsätta??

Fröken Larsson sa...

Ja men lite så.

småsaker, stora frågor, illustrationer och tro

Powered By Blogger